Altela - 50 ml
Související produkty
Detailní popis produktu
Působení:
ALTELA je kontaktně působící produkt, který omezuje vývoj patogenních hub a bakterií na povrchu rostlin. Obsahuje přírodní enzymy, polyketidy, neživé bakterie, rostlinné extrakty, které vytvářejí na povrchu rostlin nevhodné prostředí pro řadu patogenních organismů. Zároveň obsahuje některé stopové prvky jako je mangan a zinek, které jsou významné pro aktivizaci obranných mechanizmů rostlin. ALTELA se používá v období předpokládaného výskytu patogenu - po splnění infekčních podmínek nebo v období viditelného výskytu choroby.
Přednosti:
- Možnost snížení množství chemických aplikací
- Mísitelné s většinou přípravků
- Obsahuje také mikroprvky Mn a Zn
- Povolené pro ekologické zemědělství
Neaplikujte při vysokých teplotách a za silného slunečního svitu. ALTELA se aplikuje postřikem, rosením.
ALTELA nesmí být aplikována společně se zásaditými produkty. Lze mísit s většinou přípravků, kromě silně zásaditých. Je možno použít běžně používaná smáčedla. Přídavek sirnatého přípravku do tank mixu před produktem ALTELA zlepšuje mísitelnost.
Bez OL, přesto se doporučuje plody omýt a nekonzumovat po aplikaci přípravku.
réva | 0,6 - 1 l/ha 300-400 l vody/ha | Od BBCH 65-70; interval 7 -10 dnů; max. 4x |
réva | 1 - 2 l/ha 400-600 l vody/ha | Od BBCH 71; interval 7 -10 dnů; max. 6x
|
ovocné stromy | 1 - 2 l/ha 400-600 l vody/ha | Od BBCH 60; interval 7 -10 dnů; max. 6x |
brambor | 1- 2 l/ha 400-600 l vody/ha | Od BBCH 35; interval 7 -10 dnů; max. 8x |
obilniny | 0,5 - 1,5 l/ha 200-400 l vody/ha | Od BBCH 37; interval 7 -10 dnů; max. 4x |
zelenina | 1 - 2 l/ha | Od BBCH 35; interval 7 -10 dnů; max. 4x |
jahodník | 1 - 2 l/ha | Od BBCH 70; interval 7 -10 dnů; max. 4x |
# plíseň bramborová, plíseň révy (peronospora), plíseň okurková, plíseň rajčatová, strupovitost
Doplňkové parametry
Kategorie: | Postřiky proti houbám a plísním |
---|---|
BIO: | BIO |
Plodina: | Okurka, Réva, Brambory, Jahodník, Rajče, Ovocné stromy |
Houba, plíseň: | Plíseň okurková, Plíseň révová, Plíseň bramborová, Strupovitost |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.